Чорнобаївським футболістам вручили спортінвентар

Чорнобаївським футболістам вручили спортінвентар

21 червня Чорнобаївський селищний голова Алла Мірошниченко та секретар селищної ради Олексій Саюн завітали з візитом для вручення спортивного інвентарю на тренування селищних футболістів.

Відповідно до селищної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2015−2020 роки», Чорнобаївською селищною радою було придбано та передано селищному футбольному клубу новий спортивний інвентар − футбольні, волейбольні та міні-футбольні м’ячі, комплект манішок, воротарські рукавиці, новий додатковий комплект воротарської форми.

Чорнобаївським футболістам вручили спортінвентар

− Нам потрібне здорове населення, а цього можна досягти займаючись фізичною культурою та спортом, − говорить селищний голова Алла Мірошниченко, − сьогодні я впевнилися, що дуже багато жителів Чорнобаївської громади люблять спорт і вік цьому не є перешкодою. На Центральному стадіоні Чорнобаю, поруч з досвідченими ветеранами спорту є і зовсім юні, майбутні талановиті футболісти селища. Це є свідченням того, що спорт в селищі розвивається і комплексна програма «Розвитку фізичної культури і спорту на 2015−2020 роки» є дієвою і потрібною. Приємно вражена нашою футбольною командою, яка практично повністю сформована з місцевих вихованців футболу.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x