Черкаси прийматимуть чемпіонат України з триатлону та естафети-мікс

Черкаси прийматимуть чемпіонат України з триатлону та естафети-мікс

Триатлоністи зі всієї України цими вихідними змагатимуться в Черкасах. 24 та 25 червня відбудеться чемпіонат України з триатлону серед юнаків і кадетів та чемпіонат України в естафетах-мікст. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Місце проведення: вулиця Гагаріна та пляж «Рів’єра».Під час велогонки спортсмени підніматимуться вулицею Гагаріна біля Пагорба Слави і здійснюватимуть розворот біля медколеджу. Змагання триватимуть два дні, початок із 8 години ранку.

«Черкаси вкотре стануть центром змагань триатлоністів зі всієї України. Уже маємо традицію проводити влітку в нашому місті чемпіонати з акватлону, триатлону. Дуже зручні та комфортні умови на пляжі «Рів’єра» та по вулиці Гагаріна для змагань із плавання, бігу та велосипедної гонки. Упевнений, ці два дні чемпіонатів будуть цікавими та видовищними», – говорить президент Федерації триатлону України, голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда.

Чемпіонат України з триатлону: спортсмени долатимуть 500 м плавання, 12 км на велосипеді та 3 км бігу. Початок стартів 24 червня о 8.30.

Чемпіонат України з триатлону в естафетах-мікст: спортсмени долатимуть 250 м плавання, 6,6 км на велосипеді та 1,6 км бігу. Участь братимуть команди, в кожній з яких два хлопці і дві дівчини. Початок стартів: 25 червня о 8.30.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x