Після ротації із зони проведення АТО повернулись співробітники податкової міліції

Після ротації із зони проведення АТО повернулись співробітники податкової міліції

У головному управлінні ДФС у Черкаській області урочисто зустріли працівників, що повернулись із зони Антитерористичної операції. Перебуваючи у підпорядкуванні підрозділу податкової міліції «Фантом» у Донецькій та Луганській областях, старший лейтенант податкової міліції Сергій Мельник та старший лейтенант податкової міліції Руслан Крайнюк за власним бажанням протягом року несли службу в небезпечних для життя умовах, перешкоджаючи незаконному переміщенню товарів через «умовний» кордон на сході країни. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

З вітальним словом перед присутніми виступив перший заступник начальника ГУ ДФС у Черкаській області Олег Дерев’янко, який привітав колег з успішним поверненням та висловив подяку за вірність присязі, гідне виконання службових обов’язків та відданість українському народу.

Після ротації із зони проведення АТО повернулись співробітники податкової міліції

За сумлінне ставлення до виконання службових обов`язків, активну участь в протидії сепаратистські налаштованим особам, захист економічних інтересів держави в зоні АТО, виявлений при цьому високий професіоналізм, мужність та стійкість податківці отримали Почесні грамоти Черкаської обласної державної адміністрації, а від керівництва Головного управління ДФС у Черкаській області – Листи подяки батькам.

Нагадаємо, з квітня 2015 року по червень поточного за власним бажанням стояли на варті економічних інтересів держави в зоні АТО наступні працівники податкової міліції Черкаської області: майор податкової міліції Іван Салівончик, старший лейтенант податкової міліції Богдан Мельник, старший прапорщик податкової міліції Сергій Бойко, лейтенант податкової міліції Дмитро Томенко, лейтенант податкової міліції Сергій Охріменко, підполковник податкової міліції Геннадій Федірко, капітан податкової міліції Євгеній Кукла, майор податкової міліції Іван Сук, майор податкової міліції Микола Гребенюк, підполковник податкової міліції Сергій Костенко, капітан податкової міліції Антон Холоденко, старший лейтенант податкової міліції Сергій Мельник та лейтенант податкової міліції Руслан Крайнюк. Богдан Мельник та Євген Мандибура наразі продовжують нести службу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x