У Смілі двох чоловіків поліція застала за виготовленням наркотиків

У Смілі двох чоловіків поліція застала за виготовленням наркотиків

Поліцейські застали чоловіків за процесом виготовлення наркотичних засобів. Під час обшуку у них виявлено близько півлітра опію ацетильованого. Дії зловмисників кваліфіковані слідчим за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Смілянські оперативники отримали інформацію про те, що житель міста Сміла виготовляє наркотичні засоби. Інформація була зареєстрована, за даним фактом відкрили кримінальне провадження.

Поліцейські з’ясували, що до незаконного виготовлення та зберігання наркотиків причетний раніше судимий 41-річний місцевий житель. Під час санкціонованого обшуку його домоволодіння поліцейські виявили чоловіка за процесом виготовлення наркотичних засобів, який він здійснював разом зі своїм раніше судимим 29-річним товаришем. З його помешкання правоохоронці вилучили близько 500 грам опію ацетильованого, шприци, засоби та речовини для виготовлення наркотиків. Зі слів господаря будинку, зілля вони виготовляли для власного вжитку.

Речові докази вилучено та направлено на дослідження. За даним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x