До канівської школи завітав Всеукраїнський проект #Оlympic Lab

До канівської школи завітав Всеукраїнський проект #Оlympic Lab

Відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області продовжує поширювати олімпійський рух Черкащиною. Цього разу за допомогою всеукраїнського проекту #Оlympic Lab. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Днями для учнів Канівської спеціалізованої школи № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов провели проект #Оlympic Lab за модулем «Історія олімпійського руху». Ознайомлював учнів з історією Олімпійських ігор стипендіат відділення, майстер спорту України зі стрільби із лука Олександр Гнатенко.

З великою зацікавленістю учні слухали розповідь, запитували та долучалися до обговорення теми. Долучилися діти й до показового майстер-класу з олімпійського виду спорту – стрільби з лука, під час якого вони мали можливість ознайомитися зі спортивним обладнанням та аксесуарами.

«Дуже важливо, що Національний олімпійський комітет України впроваджує та підтримує реалізацію проектів, які спрямовані на залучення дітей, молоді до активної участі в олімпійському русі та спорті, а також налаштовує їх дотримуватися здорового способу життя», – зазначає Олександр Гнатенко.

Відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області Іван Урста передав до шкільної бібліотеки олімпійську літературу, а пришкільному табору – комплект спортивних м’ячів.

По завершенню заходу учасників проекту відзначили подарунками відділення НОК України у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x