Під час сесії прозвітувався голова Драбівської РДА

Під час сесії прозвітувався голова Драбівської РДА

21 червня 2017 року відбулося пленарне засідання 17 сесії Драбівської районної ради, яку провів її голова Володимир Дзега. Під час сесії депутати районної ради заслухали звіт голови районної державної адміністрації Івана Гайдая про виконання програм економічного і соціально-культурного розвитку Драбівського району, делегованих районною радою повноважень та взяли його до відома. Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській райраді.

Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території району проінформували начальник Драбівського відділу Золотоніської місцевої прокуратури Ігор Семенюта і заступник начальника відділення – начальник слідчого відділення Драбівського відділення поліції Золотоніського відділення поліції Головного управління Національної поліції у Черкаській області Віктор Гунько.

Про хід виконання рішень районної ради від 18.02.2014 № 36-1/VІ «Про районну комплексну Програму «Турбота» на 2014−2020 роки» та від 03.02.2016 № 4-16/VІІ «Про районну комплексну Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2016-2017 роки» проінформувала депутатів начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Ніна Симоненко.

Опісля розглянули та затвердили районну Програму з охорони і підвищення родючості ґрунтів Драбівського району «Родючість 2017−2020».

У ході пленарного засідання депутати внесли зміни до рішень районної ради від 03.02.2016 № 4-18/VІІ і від 10.02.2017 № 13-17/VІІ та до Програми розвитку інформаційного простору Драбівського району на 2017−2018 роки.

Народні обранці заслухали звіти постійних комісій районної ради та затвердили план роботи районної ради на наступне півріччя.

Крім того, розглянуто низку земельних питань та тих, що стосуються управління майном районної комунальної власності. Із усіх питань порядку денного роботи сесії районної ради схвалено відповідні рішення. Після пленарного засідання районної ради, відповідно до плану роботи, проведено робочу нараду з сільськими головами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x