«Всесвітній біг заради Гармонії» відвідає Кам’янку, Смілу, Черкаси, Золотоношу

«Всесвітній біг заради Гармонії» відвідає Кам’янку, Смілу, Черкаси, Золотоношу

«Всесвітній біг заради Гармонії», маршрут якого пролягає через Європу, Азію, Африку та Австралію, пройде і на території України. Українська команда бігунів стартувала 18 червня у Запоріжжі. Скоро їхній шлях проляже і через Черкащину. Про це «Нова Доба» дізналася від організаторів заходу.

Зустріч бігунів у місті Кам’янка відбудеться 24 червня о 12.10 біля літературно-меморіального музею О. С. Пушкіна та П. Чайковського. 24 червня о 14.45 естафету зустрічає Сміла на стадіоні «Колос».

Цього ж дня команда Всесвітнього Бігу прибуде в Черкаси – о 17.45 біля Обласного Краєзнавчого музею. О 18.45 запланований візит бігунів у Благодатне (кол. Чапаєвка).

25 червня о 09.50 естафету зустрічає Золотоноша на площі Небесної Сотні. В цей же день, об 11.55 команда прибуде до м. Драбів, зустріч біля краєзнавчого музею.

Далі естафета вирушить на Полтавську область.

Фінішуватимуть бігуни у Білорусі 6 липня. У їхніх планах здолати близько 1150 кілометрів за 16 днів.

Довідково: Всесвітній біг заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів дружби і гармонійного співіснування народів у світі.

Естафета – не комерційний проект, він не проводиться на підтримку якоїсь політичної сили. Його учасники лише пропонують добру волю людям в усьому світі. Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки.Всесвітній біг заради гармонії проводиться у понад 100 країнах світу протягом останніх 28 років.

Також Всесвітній біг заради гармонії пропагує здоровий спосіб життя і соціальну активність. Особлива увага приділяється залученню дітей, юнацтва і молоді до активних занять фізичною культурою і спортом. Організатори естафети в Україні також своєю метою вважають налагодження дружніх стосунків, порозуміння і взаємоповаги між жителями різних регіонів країни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x