Через неякісний ремонт доріг у Смілі підприємця підозрюють у зловживанні становищем

Через неякісний ремонт доріг у Смілі підприємця підозрюють у зловживанні становищем

Смілянська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Установлено, що директор приватного підприємства, виконуючи капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць у м. Сміла, шляхом зловживання службовим становищем фактично використав асфальтобетонні суміші в об’ємах менших, ніж визначено кошторисною документацією та актами виконаних робіт, що призвело до неякісного виконання робіт, чим завдано збитків у особливо великих розмірах на суму 1,4 мільйона гривень.

На підставі зібраних у кримінальному провадженні доказів вказаній особі 22.06.2017 повідомлено про підозру.

Тривають необхідні слідчі та процесуальні дії для повного та всебічного дослідження обставин кримінального провадження, завершення досудового розслідування та скерування обвинувального акту до суду в розумні строки.

Довідково: санкцією ч. 5 ст. 191 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 (семи) до 12 (дванадцяти) років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 (трьох) років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x