На Канівщині дитячий табір відвідали пожежники

На Канівщині дитячий табір відвідали пожежники

22 червня відбула чергова пізнавальна зустріч рятувальників та дітей, які зараз відпочивають у пришкільних таборах. Цього разу співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області в рамках акції «Безпечне літо» завітали до дітвори дитячого оздоровчого табору «Княжа Гора». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Як завжди, зустріч пройшла в дружній та приємній атмосфері. Школярі у формі гри, пригадали основні правила безпечної поведінки під час відпочинку в лісі та на воді. Особливу увагу фахівці ДСНС зосередили на діях у разі надзвичайних подій різного характеру, зокрема при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів минулих війн.

Діти мали можливість оглянути пожежну техніку та аварійно-рятувальне обладнання, яким бійці ДСНС користуються під час ліквідації надзвичайних подій та порятунку людей. Також усі охочі могли приміряти обладунки бійців ДСНС, посидіти за кермом пожежного автомобіля та подати воду до осередку умовної пожежі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x