У дворі жителя Звенигородщини виявили посів коноплі

У дворі жителя Звенигородщини виявили посів коноплі

Під час санкціонованого обшуку в будинку місцевого жителя поліцейські Звенигородського відділу поліції виявили посів 87 рослин коноплі. Крім того, виявлено гілку висушеної коноплі та два згортки з готовою до вживання марихуаною. Дії чоловіка кваліфіковано за двома статтями Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Правоохоронці Звенигородського відділу поліції провели санкціонований обшук в домоволодінні 36-річного жителя одного із сіл району. На його присадибній ділянці поліцейські нарахували 87 рослин коноплі, які були оброблені та ретельно доглянуті. Крім того, в одній із кімнат вони виявили ще й гілку висушеної коноплі та 2 згортки з готовою для вживання марихуаною. За словами чоловіка, все це належить йому і він вживає наркотики.

Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Згідно чинного законодавства чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x