Водіям нагадують про шляхи об’їзду дамби, рух якою обмежено через ремонт

Водіям нагадують про шляхи об’їзду дамби, рух якою обмежено через ремонт

На час ремонту на мосту через Дніпро біля Черкас на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань Служба автомобільних доріг у Черкаській області рекомендує водіям використовувати альтернативні шляхи проїзду. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби САД у Черкаській області.

З 19 червня на мосту через Дніпро біля Черкас автомобільної дороги державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань тривають ремонтні роботи. У зв’язку з проведенням поточного середнього ремонту мосту через Дніпро на км 23+068 та дамби на ділянках км 12+300 – км 23+062 та км 24+236 – км 25+440 з 23 червня запроваджено обмеження руху автотранспорту.

Рух транспорту під час ремонту організовано по одній зі смуг з періодичною зміною напрямку, що спричиняє затори. Щоб не витрачати додатковий час в очікуванні при поїздці з Черкас чи до Черкас, Служба автодоріг області рекомендує перетинати Дніпро або на півночі в Каневі, або на півдні у Світловодську.
Водіям нагадують про шляхи об’їзду дамби, рух якою обмежено через ремонт
Для подорожувальників із Черкас до Києва радимо використовувати маршрут по трасі Н-01 Київ – Обухів – Миронівка і далі по трасі Р-10 від Миронівки до Черкас. Протяжність цього маршруту становить 198 км, що лише на 8 км більше, ніж по трасі Н-08 Київ – Золотоноша та Н-16 Золотоноша – Черкаси.

Нагадаємо, що на період ремонту мосту, для забезпечення технології виконання робіт із улаштування дорожнього покриття, здійснення автомобільного сполучення та можливості роботи технологічного транспорту, розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка №330 від 16 червня 2017 року, запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн, автомобілів спеціального призначення та автобусів, що працюють на маршрутах загального користування, заборонивши рух всіх інших транспортних засобів.

Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів здійснюватиметься у спеціально відведений час:

– з 6.00 год. до 9.00 годин
– з 16.00 год. до 19.00 год.

Для перевезення пасажирів під час ремонту передбачено два додаткових дизель-поїзди за маршрутом «Черкаси-Золотоноша» та у зворотному напрямку. Час відправлення з Черкас до Золотоноші: о 12.02 год. та о 14.41 год.; із Золотоноші до Черкас: о 13.11 год. та о 15.52 год.

Для підприємців: вантажопідйомність мосту через Дніпро в районі Канівської ГЕС – 30 тонн. Сільгосптехніка, негабаритний транспорт – за окремим порядком. Дозвіл – у Канівської ГЕС. Керівник – Василь Андрійович Гринь. (04736) 3-33-75 (приймальня), (04736) 3-24-18 (начальник зміни станції, цілодобово).

Для всіх питань – цілодобова гаряча лінія: (0472) 36-11-13 (контактний центр Черкаської ОДА)

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт, оскільки це необхідний крок для розбудови та оновлення транспортної інфраструктури Черкащини.

Так, це незручності. Але вони тимчасові. Безпека важливіша! Бажаємо щасливих безпечних подорожей!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x