У Черкасах перекриють частину вулиці Кривалівської

У Черкасах перекриють частину вулиці Кривалівської

Із 26 червня до 7 липня на ділянці вулиці Кривалівської (раніше – Паризької Комуни) між Благовісною та Гоголя обмежать рух транспортних засобів. Відповідне рішення ухвалили сьогодні на засіданні виконавчого комітету. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській міській раді.

Упродовж майже двох тижнів там триватимуть роботи з ліквідації аварії на тепловій мережі. Їх здійснюватимуть силами комунального підприємства «Черкаситеплокомуненерго».

Разом із тим, нагадаємо, що нині рух перекритий ще на низці черкаських вулиць. До 6 липня через ремонт закритий проїзд вулицею Небесної Сотні на ділянці від вул. Гоголя до вул. Благовісної. До цього дня перекрита й частина вулиці Героїв Дніпра – на ділянці від Сержанта Жужоми до Сержанта Смірнова.

21 та 24 червня 2017 року на кілька годин перекриють бульвар Шевченка, у зв’язку з проведенням міського свята випускників:

– 21 червня проїзд бульваром Шевченка обмежать із 15.00 до 16.30 на відрізку від вул. Б. Вишневецького до вул. О. Дашкевича;
– 24 червня із 17.30 до 18.00 перекриють непарну сторону бульвару Шевченка між вулицями Богдана Хмельницького та Митницькою;
– 24 червня із 18.00 до 18.30 обмежать проїзд непарною стороною бульвару Шевченка на відрізку між Митницькою та вулицею Б. Вишневецького.
– 24 червня 17.30 до 20.00 закриють проїзд бульваром Шевченка на відрізку від вулиці Б. Вишневецького до О. Дашкевича.

24 та 25 червня з 6.30 до 14.00 години буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів вулицею Гагаріна від будинку № 21 до Пожежного узвозу та Замковим узвозом від вул. Гагаріна до вул. Б. Вишневецького. Причина цього перекриття – проведення у місті чемпіонату України з триатлону.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x