Патрульні затримали водія-втікача, який порушував ПДР

Патрульні затримали водія-втікача, який порушував ПДР

24 червня близько 4-ї ранку, патрульні поліцейські помітили автомобіль «Ford Focus», водій якого маневрував дорогою та порушував правила дорожнього руху. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.
Патрульні затримали водія-втікача, який порушував ПДР
Поліцейські зупиняли автомобіль, однак, водій проігнорував їхню вимогу і тільки пришвидшив хід. Правоохоронці розпочали переслідування машини. Погоня за порушником закінчилась на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Гоголя, коли той кинув авто та дременув далі від патрульних вже пішки. Втім, далеко втекти від вартових порядку чоловікові не вдалося, його наздогнали та затримали.

Втікач був нетверезий – про це свідчили явні ознаки алкогольного сп`яніння, а також, коли інспектори привели його до авто, той одразу схватив сумку з салону, викинув звідти речі та розірвав пакет з подрібненою речовиною зеленого кольору, що зовні схожа на канабіс.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, затриманого доставили до наркодиспансеру та міського відділу поліції для складання адміністративних матеріалів.

Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x