У лісі на Канівщині дівчина загинула від падіння дерева

У лісі на Канівщині дівчина загинула від падіння дерева

Внаслідок падіння дерева загинула студентка Київського Національного торговельно-економічного університету. Подія сталася 26 червня поблизу села Ліпляве, на березі Канівського водосховища, на місці стихійного туристичного табору. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Близько 18-30 години, внаслідок ускладнення погодних умов та короткочасного буревію, на один із туристичних наметів, де в цей час перебували 18-річна дівчина із товаришем, впало зламане дерево. Дівчина отримала сильний удару і втратила свідомість, а неушкоджений хлопець зумів вибратися назовні та звернувся по телефону до Швидкої медичної допомоги.

Аби бригаді «Швидкої» дістатися місця пригоди, рятувальному підрозділу довелось розчищати від чагарників стару автодорогу.

Не очікуючи, поки рятувальники звільнять проїзд, фахівці швидкої медичної допомоги з необхідним обладнанням пішки дісталися до табору, де з потерпілою провели комплекс реанімаційних заходів. Попри зусилля медиків, врятувати життя дівчині не вдалося, від отриманих травм вона померла на місці пригоди.

Майже одночасно внаслідок буревію, що пронісся окремими районами області, падіння дерев також сталися поблизу сіл Грищенці, в Канівському районі та Оксанино, Уманського району. В обох випадках пожежно-рятувальні підрозділи, що виїхали на місце події провели розпилювання та прибирання зламаних дерев, що впали на проїжджу частину дороги та перекривали рух транспорту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x