Убивав пенсіонерів та крав – у Черкаському районі затримали злочинця

Убивав пенсіонерів та крав – у Черкаському районі затримали злочинця

Підозрюваним виявися раніше судимий за вбивство житель Чигиринського району. Зловмисник обґрунтовано підозрюється у причетності до двох вбивств та серії крадіжок. Його затримано, проводяться слідчі дії. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Працюючи над розкриттям вбивства 78-річної пенсіонерки, тіло якої було виявлено на минулому тижні у власному домоволодінні, поліцейські отримали інформацію про особу, яка може бути причетна до цього правопорушення. Виявлені на місці скоєння злочину речові докази та слова свідків вказували на причетність раніше судимого 33-річного жителя Чигиринського району.

Оперативники виявили його на мосту через річку в селі Байбузи Черкаського району. Побачивши поліцейських, чоловік почав тікати та стрибнув з мосту у річку. Поліцейські швидко оточили місце, де ймовірно переховувався зловмисник та влаштували прочісування території. Затримали втікача поблизу берега – він намагався сховатися в очереті.

Поліцейським зловмисник зізнався у причетності до вбивства пенсіонерки в Черкаському районі та розповів про свою причетність ще до серії крадіжок на території області і до вчинення вбивства 66-річного чоловіка в Чигиринському районі, тіло якого було виявлено місяць тому за місцем проживання.

Зловмисника затримано, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених статтями 115 (Умисне вбивство) та 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачає покарання к вигляді позбавлення волі строком до 15 років. Тривають слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x