Городищенські депутати ухвалили програму медикаментозного забезпечення хворих із трансплантованими органами

Городищенські депутати ухвалили програму медикаментозного забезпечення хворих із трансплантованими органами

23 червня 2017 року відбулося засідання чергової п’ятнадцятої сесії Городищенської районної ради 7 скликання, яке провів заступник голови Микола Панчишин.

На початку заступник голови районної ради повідомив, що нещодавно Городищина попрощалася з двома військовослужбовцями Олександром Бердником з с. Дирдин та Василем Бурачуком з с. Журавка, які загинули в ході АТО, та звернувся до присутніх вшанувати пам\’ять загиблих Героїв, а також всіх, хто загинув у східних областях України, хвилиною мовчання. Про це «Нова Доба» дізналася в Городищенській РДА.

Першим питанням порядку денного заслухано звіт голови районної державної адміністрації Олексія Лавріненка про виконання програми економічного й соціального розвитку району та делегованих районною радою повноважень. У виступі голова детально зупинився на питаннях сільськогосподарського та промислового виробництва, стану справ у галузях освіти, спорту, культури, охорони здоров’я та інших аспектах роботи райдержадміністрації. Присутні відзначили поступ району вперед з усіх напрямків соціально-економічного розвитку, тому депутати одноголосно схвалили звіт і взяли його до відома.

Далі на пленарному засіданні було заслухано інформацію начальника Городищенського відділення Смілянського відділу Головного управління національної поліції в Черкаській області про діяльність у сфері охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і правопорядку на території району.

Заслухано також звіт про роботу комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Городищерайкомунліс» Городищенської районної ради щодо раціонального та ефективного використання лісових ресурсів, затверджено районну програму медикаментозного забезпечення хворих із трансплантованими органами на 2017–2020 роки та внесено зміни до районного бюджету на поточний фінансовий рік.

У ході пленарного засідання районна рада прийняла рішення передати із спільної власності територіальних громад району у комунальну власність міської територіальної громади в особі Городищенської міської ради будівлі колишньої Набоківської загальноосвітньої школи, що знаходиться на території міста та надала згоду на передачу в оренду частини приміщення військово-спортивного табору с. Мліїв.

Крім того, депутати відповідно до порядку денного розглянули питання про затвердження технічної документації нормативної грошової оцінки земельної ділянки ПАТ «Укрнафта» в адміністративних межах м. Городище (за межами населеного пункту).

На завершення роботи сесії депутати затвердили план роботи ради на ІІ півріччя та фінансові розпорядження районної ради в міжсесійний період.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x