П’яного водія з підозрілими документами виявили на Христинівщині

П’яного водія з підозрілими документами виявили на Христинівщині

Ним виявився 52-річний уманчанин. Чоловік був п’яний та мав документи на транспортний засіб з ознаками підробки. На нього складений адміністративний протокол за керування транспортного засобу в стані алкогольного сп’яніння, та відкрито кримінальне провадження за статтею 358 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Працівники поліції Христинівського відділення зупинили для перевірки автомобіль марки «Renault Megane». За кермом транспортного засобу був 52-річний житель Умані, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. При перевірці реєстраційних документів на транспортний засіб у поліцейських виникли сумніви у їхній достовірності. Надавати пояснення на місці події водій відмовився. Було викликано слідчо-оперативну групу Христинівського відділення поліції для складання відповідних процесуальних матеріалів.

Документи на автомобіль направлені на експертизу. Стосовно водія складений адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння) та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років. Триває перевірка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x