Міський голова Черкас ініціює перевірки комунальних підприємств

Міський голова Черкас ініціює перевірки комунальних підприємств

Усні доручення перевірити діяльність компідприємств Анатолій Бондаренко дав кураторам – заступникам міського голови та директорам департаментів. Перевірятимуть установи на предмет раціонального витрачання бюджетних коштів та причетності посадових осіб до оборудок. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

Протягом останніх трьох днів відповідна перевірка триває на КП «Дирекція парків».

За усним дорученням мера куратор підприємства, заступник міського голови Геннадій Шевченко та директор департаменту ЖКК Олександр Яценко вивчають фінансово-господарську діяльність підприємства, копії документів, а також перевіряють можливі факти причетності посадових осіб Черкаської міської ради, які, ймовірно, через підставні фірми за бюджетні кошти здійснюють будівництва в парках та скверах міста.

Зокрема, йдеться про туалет в парку Хіміків, реконструкція якого обійшлася місту в майже 26 тисяч гривень за квадратний метр, укладення тротуарної брущатки в парках та реконструкція фонтану у сквері Богдана Хмельницького.

У випадку підтвердження таких випадків, усі матеріали будуть передані до правоохоронних органів, а посадові особи, причетні до незаконних дій – відсторонені від роботи.

«Комунальні підприємства повинні працювати так, щоб кожен мешканець міста знав ціну квадратного метра будівництва того ж туалету», – переконаний міський голова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x