Підприємці з вулиці Гоголя прийшли на сесію протестувати

Підприємці з вулиці Гоголя прийшли на сесію протестувати

Представники малого бізнесу пост перебудованого формату довгий час ведуть боротьбу за право залишитись на тих місцях поряд із Центральним ринком, де торгують з буремних 90-тих років. Нині вони звертаються до міської влади із протестними заявами щодо невдоволення появою на «їхній території» нових м’ясних МАФів та вимогою надати торгівлі по вул. Гоголя статус окремого ринку. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Заяву від імені численної підприємницької громади зачитав голова профспілки підприємців міста Черкаси Леонід Запорожець. Він, зокрема, задав риторичне питання:
– Де гарантія, що на наших робочих місцях не з’являться нові «М’ясні хати»? Ми так можемо залишитися без робочих місць. Ми подавали свої кандидатури на посаду директора КП «Дирекція ринків». Ви, (звертаючись до міського голови Анатолія Бондаренка), натомість призначаєте людину без прозорого конкурсу та думки громади. Ми вимагаємо звільнення цих очільників та прозорого обрання очільника КП.

На цей закид Анатолій Бондаренко відповів, що дійсно була помилка при попередньому призначені керівника КП «Дирекція ринків», але тепер на цю посаду призначили дійсно гідну людину, атовця, який заслуговує на таке призначення «навіть більше, ніж будь-хто з нас».

Новопризначений керівник КП «Дирекція ринків» Сергій Янко зазначив, що він лише починає входити у курс справи. Принаймні, колишній керівник комунального підприємства, за його словами, досі (за невідомих йому причин) не передав йому справи. А це є неприпустимим. До того ж, він має намір розібратись, чому підприємці з Гоголя сплачують кошти лише за 20 робочих днів.

У підсумку, прийнято рішення звернутись до правоохоронних органів, аби ті достеменно з’ясували ці питання.

Тетяна Евгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x