Навчальний центр спеціалістів Держприкордонслужби відзначив 25 річницю свого заснування

Навчальний центр спеціалістів Держприкордонслужби відзначив 25 річницю свого заснування

27 червня в Палаці культури «Дружба народів» у місті Черкаси відбулись урочисті заходи приурочені ювілейній 25-й річниці створення Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби навчального закладу.

Навчальний центр спеціалістів Держприкордонслужби відзначив 25 річницю свого заснування В урочистостях взяли участь директор Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Державної прикордонної служби України генерал-майор Анатолій Махнюк, керівництво органів державної влади області та міста, представники силових структур, ветерани-прикордонники, керівництво та персонал Навчального центру, а також інші почесні гості.

За 25 років діяльності Навчальний центр перетворився в провідний освітній заклад України сучасного європейського зразка. За роки свого існування центр підготував більше 100 тисяч молодших спеціалістів для органів охорони кордону.

Відкриваючи урочистості, начальник Навчального центру полковник Дмитро Коцеруба зазначив, що Навчальний центр відіграє ключову роль у підготовці молодого поповнення до виконання завдань з охорони державного кордону. Колектив офіцерів, прапорщиків та сержантів, працівників докладає максимум зусиль у навчанні та вихованні підлеглих, здійснюючи цим вагомий внесок у справу охорони кордону. То ж у День народження закладу ми вшановуємо багаторічні традиції героїзму і мужності, самовідданості і наполегливості повсякденної праці багатьох поколінь вартових кордону.

Дмитро Михайлович подякував всьому персоналу Навчального центру за сумлінне виконання службових обов’язків, чесну службу Батьківщині та за вклад кожного військовослужбовця та працівника в справу підготовки молодшого персоналу для підрозділів охорони державного кордону.

Під час урочистостей було доведено наказ Голови Державної прикордонної служби України про заохочення персоналу та вручено відомчі відзнаки з нагоди річниці навчального закладу.
Навчальний центр спеціалістів Держприкордонслужби відзначив 25 річницю свого заснування
Почесні гості теплими словами привітали керівництво та персонал Навчального центру з ювілеєм та нагородили грамотами та цінними подарунками.

Особливі слова вдячності за значний внесок у становлення та розвиток центру лунали на адресу ветеранів-прикордонників.

Урочисті заходи річниці завершились концертною програмою Академічного ансамблю пісні і танцю Держприкордонслужби України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x