На обороноздатність армії черкасці за 5 місяців перерахували майже 40 млн грн

На обороноздатність армії черкасці за 5 місяців перерахували майже 40 млн грн

З початку року платники податків Черкас до Державного бюджету перерахували 39,8 млн.грн. військового збору, що майже на 7 млн. грн. або на 21,2 відсотків більше порівняно з аналогічним періодом 2016 року. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Державної податкової інспекції у м. Черкаси.

Зокрема, за травень 2017 року надходження військового збору склали 8,3 млн.грн., що на 1,4 млн.грн. більше надходжень січня-травня 2016 року.

Серед основних чинників позитивної динаміки сплати військового збору – зростання фонду оплати праці, результати заходів щодо легалізації найманих працівників, адже, як відомо, військовий збір сплачується з легальних доходів.

Нагадуємо, що військовий збір запроваджено з серпня 2014 року, його ставка складає 1,5% від об’єкта оподаткування. Платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за нарахування військового збору до бюджету є роботодавці, що нараховують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x