Біля Монастирища зарізали уманського таксиста

Біля Монастирища зарізали уманського таксиста

«У цю ніч він отримав замовлення до міста Монастирища від двох незнайомих чоловіків. Хотів заробити гарний гонорар, бо має дружину та двох діток.

Нелюди нанесли тринадцять ножових поранень та врешті перерізали горло і забрали авто, яке в ту ж ніч вщент розтрощили» – повідомляють на 04744.info.

За повідомленням Уманської прокуратури, 27 червня цього року до Монастирищенського ВП Уманського ВП ГУ НП в Черкаській області по телефону «102» надійшло повідомлення від інспектора Монастирищенського віділення поліції про те, що на узбіччі автодороги сполученням с. Халаїдове – м. Монастирище виявлено труп чоловіка 1978 року народження з ознаками насильницької смерті.

Осіб, причетних до вчинення даного злочину, в порядку ст. 208 КПК України затримано. Ними виявилися громадяни Молдови, 1996 та 1998 року народження.

Як встановлено досудовим розслідуванням, одразу після вбивства чоловіка зловмисники незаконно забрали його авто «Toyota Avensis» та заволоділи його грошима в сумі 3000 грн. Тому за вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження, за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст. 289 та ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Останнім повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбаченого п.6, 12 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів), ч.3 ст. 289 кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) та ч.4 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Наразі Уманською місцевою прокуратурою подано до суду клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під варту.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває, його хід взято на контроль Уманською місцевою прокуратурою.
За скоєне злочинцям загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x