Міські депутати не підримали утворення Канівської ОТГ

Міські депутати не підримали утворення Канівської ОТГ

У четвер, 29 червня, відбулося чергове засідання сесії Канівської міської ради, в ході якого депутати намагалися знову проголосувати за рішення про створення Канівської об’єднаної територіальної громади. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

До слова, це вже четверта спроба депутатського корпусу 7-го скликання об’єднатися з селами Канівського району: Яблунів, Литвинець, Пекарі, Хмільна та Кононча.

Виконуючий обов’язки керуючого справами виконкому Володимир Святелик повідомив, що наразі по Україні створено понад 400 об’єднаних територіальних громад. Всього планується близько 1000 ОТГ.

– Ще 169 готуються до об’єднання, тобто до кінця року в Україні буде створено понад 580 ОТГ, а це більше 50%, – наголосив В. Святелик. – Процес децентралізації іде і, думаю, до кінця 2018-го року він прийде до свого завершення.

Зрештою, під час голосування 17 депутатів Канівської міської ради проголосували за об’єднання громад, 6 – «проти», 9 – «утрималися». Відтак, для утворення ОТГ знову забракло одного голосу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x