Черкаський військовий примкнув до терористичної організації «ЛНР»

Черкаський військовий примкнув до терористичної організації «ЛНР»

Соснівським районним судом м. Черкаси задоволено клопотання прокурора про надання дозволу на здійснення спеціального (заочного) досудового розслідування стосовно колишнього військовослужбовця, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у діяльності терористичної групи чи терористичної організації). Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

У жовтні 2014 року чоловік, попередньо здійснивши дезертирство з однієї з військових частин у Харківській області, вступив до лав терористичної організації «Луганська народна республіка» та приймає участь у бойових діях проти сил АТО.

У зв’язку з тим, що зловмисник переховується від слідства на тимчасово окупованій території України, його оголошено у всеукраїнський розшук та надано судом дозвіл на його затримання та привід для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкцією ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 (восьми) до 15 (п\’ятнадцяти) років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x