48 жителів Черкащини постраждали від буревію, одна дитина у важкому стані

48 жителів Черкащини постраждали від буревію, одна дитина у важкому стані

Кількість постраждалих в наслідок буревію у Черкаській області становить 48 осіб. Про це «Нова Доба» дізналася від речника начальника Управління ДСНС у Черкаській області Костянтина Проценка на «Фейсбук».

За даними Департаменту екстреної медичної допомоги, станом на 11 ранку 2 липня, внаслідок буревію в області постраждали 48 осіб, 31 людина звернулася за медичною допомогою, 17 з них були госпіталізовані, з них 4 дітей.

Найбільша кількість постраждалих – 32, зареєстрована у Золотоніському районі, з них 22 людини звернулися за медичною допомогою, 10 людей були госпіталізовані, серед них 4 дітей.

Постраждали люди також у Чорнобаївському районі – 14 осіб, з них 5-ро і були госпіталізовані, та у Катеринопільському районі внаслідок буревію за медичною допомогою звернулися 2 дорослих, яких було госпіталізовано.

Одну дитину віком 10 років, яка отримала черепно-мозкову травму, бригадою «санітарної авіації» з Золотоноші було терміново доставлено до дитячої обласної лікарні у Черкасах. За даними лікарів, стан дитини залишається стабільно важким.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x