Золотоніські господарі візьмуть участь у конкурсі «Кращий двір»

Золотоніські господарі візьмуть участь у конкурсі «Кращий двір»

У Золотоноші стартував щорічний огляду кращого благоустрою житлового сектору у номінаціях «Кращий благоустрій приватної садиби» та «Кращий двір» серед багатоповерхових будинків. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Золотоноша».

Наразі триває кампанія подачі заявок. Будинки та подвір’я, які у підсумку можуть претендувати на титул «найкращих», повинні відповідати ряду критеріїв. Зокрема, мова йде про чистоту, ошатність, порядок, задовільний архітектурний та санітарний стан, озеленення, оригінальність архітектурних елементів будівлі, огорож, квітників, естетика та своєрідність у оформленні усієї прибудинкової «інфраструктури».

Переможців конкурсу, які будуть визначені конкурсною комісією, чекають цінні призи і грамоти. Нагородження кращих із кращих господарів планується провести на урочистостях з нагоди святкування Дня міста. Пропозиції можна надавати до управління житлово-комунального господарства (Садовий проїзд 8, каб. № 2).

– Якщо у вас краса й порядок у домі, на подвір’ї, прилеглій до обійстя території, якщо ви прихильник ландшафтного дизайну і з творчістю підходите до облаштування власних будинків та клумб біля них, то, як говорять, – ми йдемо до Вас. Іншими словами: спішимо повідомити усіх золотонісців (а в нашому місті справжніх господарів чимало), що огляд-конкурс на кращий благоустрій розпочато. Будьмо разом господарями своїх осель і свого міста. Бо це наше право і, зрештою, наш обов’язок, – йдеться у повідомленні УЖКГ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x