У Черкасах мотоциклісти змагалися у вправній їзді (відео)

У Черкасах мотоциклісти змагалися у вправній їзді (відео)

На \”Мотородео\” у Черкасах зібралися півсотні учасників з різних областей. Організували турнір не лише заради того, аби визначити найспритнішого байкера, а й для того, щоб навчити їх завадити ДТП за участю мотоциклістів. Про це «Нова Доба» дізналася від телеканалу \”24\”.

Максимально обережно, але при цьому швидко і впевнено, оминути 350 конусів, плавно увійти у повороти і не виїхати за межі траси – такі вимоги до учасників байкерського турніру \”Мотородео\”.
У Черкасах мотоциклісти змагалися у вправній їзді (відео)
У старті взяли участь півсотні байкерів з Черкас, Києва і Одеси. Кожен з них має дві спроби показати кращий результат. За помилки їх штрафували.

Серед залізних коней, був перший в Україні офіційно зареєстрований електромотоцикл. Його власник – черкащанин Віталій Бровченко. Батареї у йього байку вистачає на 50 кілометрів їзди.

\”Мотородео\” у Черкасах відбувається втретє. Турнір є своєрідною перевіркою байкерів на вправність кермування та швидкість реакції на дорозі. Тут вони вчаться насамперед безпечно оминати перешкоди.

Водіїв розподілили на 4 змагальні категорії, залежно від ваги мотоциклу. Серед лідерів груп і визначили переможців. Окрім кубків, вони отримали байкерське спорядження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x