Черкаська обласна філармонія закрила концертний сезон гала-концертом

Черкаська обласна філармонія закрила концертний сезон гала-концертом

Перед початком концерту художній керівник Черкаської обласної філармонії, народна артистка України Лідія Зайнчківська розповіла глядачам про те, що цікавого відбулося у завершаючому сезоні 2016-2017р.р. А були створені чудові цикли концертів – «Камерні вечори», «Наодинці з роялем», «Вокальні вечори», «Суботні зустрічі з симфонічним оркестром» , літературно- музичні програми для школярів -«Хотіла б я піснею стати» (поезія Лесі Українки та романси написані на її вірші), «Каменяр» по творах Івана Франка, «З чого починається Батьківщина», «Народні ігри та гуляння» (інсценізація народних обрядів та звичаїв). Традиційні концерти симфонічного оркестру на День Студента такі як «Золоті шедеври класики», «Жива музика екрану», «Музика кіно» і т.д. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Департаменту культури та взаємозвязків із громадськістю ЧОДА.

На концерті були представлені всі музичні жанри – від класики до естради. Це був своєрідний звіт колективів та солістів філармонії перед своїм слухачем фрагментами нових програм, нових пісень, композицій та музичних творів.

Окрасою концерту була співачка з Києва – народна артистка України Ольга Чубарєва, чудово і свіжо прозвучав новостворений чоловічий дует Сергія Нетахати та Юрія Ільчука, як завжди була неперевершеною «Вербена», яка виконала неаполітанські пісні та українську «Намалюй мені ніч», красиве поєднання камерного оркестру та саксофону, цікава, жива та колоритна нова постановка «Народні ігри та гуляння» у виконанні Черкаського народного хору, професійне та красиве виконання українських авторських пісень новими солістками ансамблю «Росава» – Галиною Боровицькою та Катериною Овсієнко. У філармонії зійшла зірка молодого, перспективного естрадного співака Віталія Панченка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x