У Катеринопільському районі на авто з двома людьми в салоні впало дерево

У Катеринопільському районі на авто з двома людьми в салоні впало дерево

1 липня в селі Ярошівка, Катеринопільський район, внаслідок негоди були повалені дерева, обірвані лінії електропередач та зірвані дахи житлових будинків. На вулиці Вишнева внаслідок буревію дерево впало на легковий автомобіль «Таврія», в якому на той час були двоє людей. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Внаслідок події автомобіль зазнав значних пошкоджень, а люди отримали травми. Після звільнення їх каретою «швидкої медичної допомоги» було терміново госпіталізовано до центральної районної лікарні.

Для проведення евакуації потерпілих черговим караулом 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини проводились роботи по розчищенню проїжджої частини дороги від повалених дерев.

2 липня в селищі Катеринопіль на вулиці Соборна рятувальники та працівники ПАТ «Черкасиобленерго» Катеринопільського РЕМу розпилювали дерева, що внаслідок негоди впали на 3-поверховий житловий будинок.

В Ярославці Шполянського району, яка зазнала значних пошкоджень та руйнувань, рятувальники прибрали 8 дерев та з 10 зрізали травмонебезпечні гілки. Силами особового складу місцевої пожежно-рятувальної частини, від уламків будівельних конструкцій прибрано територію у 3,5 гектари.

З-під завалів розбитого даху адміністративної споруди звільнено приватний автомобіль, за допомогою бензопил та інженерної техніки очищено 650 метрів місцевих автошляхів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x