Посадовцю ОДА повідомили про підозру у розтраті грошей, відведених на квартири для АТОвців

Посадовцю ОДА повідомили про підозру у розтраті грошей, відведених на квартири для АТОвців

Результати експертиз підтвердили, що квартири для учасників АТО державою були придбані за завищеними цінами. За вказаним фактом екс-директору одного з Департаментів Черкаської ОДА оголошено про підозру. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Як відомо, в січні 2016 року було відкрито кримінальне провадження за фактом розтрати державних коштів в особливо великих розмірах посадовими особами Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Черкаської обласної державної адміністрації.

Вчора, слідче управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області, за матеріалами Управління захисту економіки в Черкаській області та процесуальним керівництвом прокуратури області повідомило про підозру екс-директору одного з Департаментів Черкаської обласної державної адміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частині 2 статті 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України.

В результаті протиправних дій вказаної службової особи державним інтересам завдано матеріальної шкоди в розмірі 3 878 248 грн.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п\’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п\’ятдесяти до семисот п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x