У Звенигородці грабіжник душив господарку дому і погрожував їй

У Звенигородці грабіжник душив господарку дому і погрожував їй

Нападником виявився раніше судимий 36-річний житель Тального, який працював та винаймав тимчасове житло у Звенигородці. Чоловік уночі проник до будинку потерпілої, вдарив її по обличчю, душив, погрожував розправою та заволодів золотими виробами і банківськими картками. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько п’ятої години ранку до чергової частини Звенигородського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про розбійний напад. Чоловік розповів поліцейським, що вночі невідома особа потрапила до помешкання його 52-річної матері та із застосування сили заволоділа золотими прикрасами, двома банківськими карточками і зникла. Він намагався наздогнати грабіжника, але зловмиснику вдалося втекти.

Працівники поліції, що прибули за викликом, дізналися від жінки, що її сплячу невідомий вдарив по обличчю і почав душити. Погрозами змусив віддати золоті вироби та банківські картки. Забравши награбоване та погрожуючи, наказав нікому не розповідати про пригоду, зник невідомому напрямку. Також потерпіла додала, що в цей день відпочивала в одному із розважальних закладів міста і нещодавно прийшла додому. Жінка надала опис нападника.

Отримавши всю необхідну інформацію, поліцейські почали відпрацювання прилеглої території та розважального закладу, в якому відпочивала жінка. Переглядаючи відео з камер спостереження, правоохоронці помітили чоловіка, який пильно слідкує за потерпілою. За описом підозрюваний був схожий на нападника. Було встановлено його особу – ним виявився раніше судимий за крадіжки 36-річний житель Тального. Чоловік в Звенигородку приїхав на заробітки і винаймає квартиру. Його знайшли за місцем тимчасового проживання, де і було виявлено майно потерпілої.

Зі слів чоловіка, стало відомо, що жінку він примітив у барі, прослідкував за нею як вона поверталась додому. Дочекався, поки вона засне та проник усередину, де за допомогою сили заволодів майном потерпілої

Речові докази вилучено. За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187(Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x