Житель Чорнобаївщини убив свою дружину

Житель Чорнобаївщини убив свою дружину

Жінка від отриманого ножового поранення померла. Зловмисник, зрозумівши, що накоїв, викликав медиків, однак врятувати потерпілу не вдалось. За вчинене чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Чорнобаївського відділення поліції надійшло повідомлення по лінії 102 від фельдшера карети швидкої допомоги про те, що в одному із сіл району у власному домоволодінні виявлено труп 65-річної місцевої жительки з ножовим пораненням.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Від працівників медичної допомоги поліцейські дізналися, що до них звернувся її 66-річний чоловік з повідомленням, що його співмешканка померла.

Як з\’ясувалося, саме він і причетний до вбивства. Слідчим чоловік розповів, що вони вживали разом з жінкою спиртне, потім між ними виникла сварка, під час якої він ударив її ножем. Через деякий час, зрозумівши, що накоїв, викликав медиків, однак врятувати потерпілу не вдалось.

За даним фактом Чорнобаївським відділенням поліції зловмисникуоголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п\’ятнадцяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x