На Золотоніщині викрили злодія

На Золотоніщині викрили злодія

На Золотоніщині зловмисник намагався здійснити крадіжку, однак йому завадив охоронець. Поліцейські відшукали правопорушника. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення про вчинення крадіжки з території сільськогосподарського товариства. Невідомий чоловік намагався викрасти акумуляторну батарею до навантажувача, однак, помітивши охоронця, зник з місця події.

На виклик прибула слідчо-оперативна група. Отримавши від охоронця опис зловмисника, поліцейські взялись за його пошуки. В ході відпрацювання було встановлено особу крадія. Ним виявився 29-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, чоловік проник на територію товариства через паркан, пробравшись до місця, де була сільськогосподарська техніка, зняв акумулятор з навантажувача та намагався його викрасти, щоб згодом продати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частинами 3 статтей15 (Замах на злочин) та 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x