Шполянський «Еліт» отримав нагороди на фестивалі у Болгарії

Шполянський «Еліт» отримав нагороди на фестивалі у Болгарії

Наприкінці червня на сонячному березі міста Бургас, що у Болгарії, відбувся танцювальний фестиваль «Art Summer Fest». Цьогоріч вперше у міжнародному фесті взяв участь й колектив сучасного танцю «Еліт» зі Шполи, під керівництвом Лесі Осадчук.

Оцінювали танцюристів із різних країн на танцювальному фесті українські зіркові судді: Влад Яма (танцюрист, член журі телевізійних проектів «Танцюють всі», «Україна має талант»), Катерина Білявська (суперфіналістка «Танцюють всі»), Богдан Урхов (балетмейстер «Вечірнього кварталу») та фіналісти телепроекту «Танцюють всі».

Керівник гурту «Еліт» Леся Осадчук розповідає, що перебуваючи у танцювальному таборі міста Бургаса, вони отримали сплеск емоцій від позитивних вражень. Завели нові знайомства з багатьма учасниками міжнародного фесту. Під час екскурсій поспілкувалися із болгарами, ознайомилися із культурою їхньої народності. Окрім участі у конкурсній програмі її вихованки отримували й щоденні майстер класи від зіркових суддів фестивалю «Art Summer Fest».

– Поїздка до Болгарії лишила нам чималий досвід у нашій справі,. Під час уроків від танцівників-професіоналів дівчата «Еліту» засвоїли багато нових стилів танців і рухів, – зазначає Леся Осадчук.

На конкурсі-фестивалі «Art Summer Fest» учасниці колективу «Еліт» представили чотири танцювальні композиції. Яскраві виступи чарівних шполянок на залишили суддів байдужими.

Перше місце виборов гурт «Еліт за виконання танців «Молитва за Україну» та «Пам’ять ветеранам». З танцем у стилв хіп-хоп дівчата отримали друге місце. Третє місце завоювали танцівниці середньої вікової групи «Еліту» з танцем «Сучасна лялька».

Насамкінець зіркові журі вручили шполянським танцівницям кубки, медалі та дипломи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x