Міський голова Канева провів прийом громадян

Міський голова Канева провів прийом громадян

У вівторок, 4 липня ц.р., Канівський міський голова Ігор Ренькас проводив прийом громадян, в ході якого містяни мали змогу розповісти керманичу рідного міста про свої турботи та поцікавитися станом вирішення того чи іншого питання. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міськради.

Цього разу з міським головою зустрілися близько 10 канівців – це жителі вулиць Енергетиків, Героїв Дніпра, Бузницького та ін. Так, зокрема, жителі вулиці Бузницького цікавилися, коли на їхній вулиці відремонтують дорогу.

– Уже не тільки їздити не можна, але й ходити. Особливо після дощів, – нарікали люди.

– Дорогу ми робити будемо. Проектно-кошторисна документація на це є. Але все поступово, – відповів І.Ренькас та пообіцяв, що в серпні дорогу по вулиці Бузницького відремонтують.

Порушили на прийомі міського голови й питання приватизації землі. За словами представників громади, вони вже 7 років не можуть оформити право власності на земельну ділянку. Аби розібратися, в чому проблема, на зустріч були запрошені головний спеціаліст відділу комунального майна та земельних ресурсів м. Канів Ірина Холодова, начальник юридичного відділу виконавчого комітету Наталія Лісова, виконуючий обов’язки начальника міськрайонного управління у Канівському районі та м. Канів Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області Михайло Щербина. Як вони повідомили, проблема полягає в тому, що державний акт на право користування земельною ділянкою був скасований рішенням суду, а саме рішення Канівської міської ради про надання земельної ділянки – не скасоване.

Міський голова зауважив, що треба «ставити крапку» в цьому питанні і звернувся до представників структурних підрозділів з проханням знайти вихід із ситуації, що склалася, та роз’яснити канівцям, які їхні подальші дії.

Також зверталися люди з проханнями прочистити водостік, налагодити роботу тепломереж у підвалі житлового будинку, цікавилися про пільгові рейси міських автобусів.

Утім, цікавляться канівці не тільки побутовими справами, а й дозвіллям та культурними розвагами. Так, представники міста просили сприяння міського голови в організації танців «для тих, кому за», які традиційно проходять влітку по вулиці Героїв Дніпра, біля фонтана.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x