Без електропостачання – 33 населених пункти Черкащини

Без електропостачання – 33 населених пункти Черкащини

Станом на 06 годину ранку 6 липня в районах, де внаслідок негоди були зруйновані лінії електропередач, залишаються відключені 336 трансформаторних підстанцій, через, що без енергопостачання залишаються 33 населених пункти області. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Упродовж доби фахівці служби утримання автодоріг та рятувальники місцевих пожежно-рятувальних частин для відновлення повноцінного транспортного сполучення продовжують роботи з прибирання автошляхів та населених пунктів від повалених дерев та будівельних конструкцій.

За добу підрозділи ДСНС та курсанти Інституту пожежної безпеки розпиляли та прибрали 144 дерева (з початку ліквідації наслідків негоди фахівцями ДСНС розпиляні та прибрані 788 дерев).

Зокрема, у місті Золотоноша бійці місцевої пожежно-рятувальної частини з території ветеринарної служби та приватних домоволодінь розпиляли та прибрали 17 дерев.

У селі Привітне Золотоніського району рятувальники, курсанти ЧІПБ та співробітники військової частини провели роботи з розпилювання 47 дерев. На території 12 приватних домоволодінь проели роботи з зняття аварійного шиферу і розбиранню пошкоджених фронтонів на житлових будинках.

У селищі Чорнобай рятувальники 6-го державного пожежно-рятувального поста розпиляли та прибрали 10 дерев в 3-х домоволодіннях та зняли аварійний шифер з даху будівлі школи.

Також у селі Мар’янівка Чорнобаївського району силами курсантів ЧІПБ, Чорнобаївської РДА та місцевих підприємств і установ розчищено від повалених дерев автодорогу «Чорнобай – Оржиця».

Кількість громадян, які постраждали внаслідок негоди не змінилася. За даними департаменту охорони здоров‘я від факторів пов‘язаних із негодою постраждали 48 громадян, 17 чоловік, серед яких 4 діти госпіталізовані.

Усього на роботах з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації впродовж доби працювали 82 чоловіки особового складу та 12 одиниць техніки підрозділів Управління ДСНС, а також 125 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля, аварійно-ремонтні бригади ПАТ «Черкасиобленерго», інженерна техніка підприємств та установ постраждалих районів.

В усіх районах у цілодобовому режимі продовжують працювати штаби з ліквідації надзвичайної ситуації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x