У Корсунь-Шевченківському лісгоспі дбають про комфортні умови праці

У Корсунь-Шевченківському лісгоспі дбають про комфортні умови праці

Нещодавно на нижньому складі ДП «Корсунь-Шевченківське лісове господарство» облаштували кілька побутових кімнат. Тут обладнали кімнату відпочинку, тож в обідню перерву усі бажаючі матимуть змогу поїсти, випити чаю, перепочити, зігрітися в холодні пори року. Встановили твердопаливний котел. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Поряд зробили кімнату-роздягальню, в ній можна в теплі залишити свої речі, а у осінньо-зимовий період, в разі необхідності, просушити одяг, рукавиці тощо. Окрім того, тут обладнали душову кімнату та встановили умивальники.

«Умови праці на нижньому складі часто залежать від погоди. Людям доводиться працювати і в спеку, і в мороз, і в дощ. Тому надзвичайно важливо, аби працівники мали чисте, охайне приміщення оснащене всім необхідним для їхнього затишку і комфорту», – зазначає директор Корсунь-Шевченківського лісгоспу Василь Яценко.

У рамках заходів із поліпшення умов праці Корсунь-Шевченківським лісгоспом був також проведений капітальний ремонт у адмінприміщенні ремонтно-механічної майстерні. На виконання програми енергозбереження старі вікна тут замінили на нові, пластикові. Встановили новенькі двері, постелили ламінат, пофарбували стіни, побілили стелю, усі кабінети устаткували сучасними меблями. У невеликій щойно облаштованій кухні поставили мікрохвильову піч, електрочайник та холодильник. Тож робітники мають змогу в обідню перерву розігріти обід та випити гарячого чаю.

Окрім того, працівники і самі дбають про свій комфорт та затишок – у кабінетах поставили чимало різноманітних кімнатних рослини, які прикрашають робочий простір та просто радують око. А ще підтримують належну чистоту й порядок, адже неабияк цінують те, що робить для них керівництво Корсунь-Шевченківського лісгоспу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x