На Тальнівщині визначили найспортивніше село

На Тальнівщині визначили найспортивніше село

1 липня на стадіоні в Тальнівському лісопарку відбулися фінальні районні змагання ХІV сільських спортивних ігор Тальнівщини під девізом «Найспортивніше село – 2017» на призи Тальнівської районної ради. Фінальним змаганням передували змагання в дошкільних установах, закладах освіти, колективах фізкультури сільської місцевості з окремих видів спорту. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Тальнівської РДА.

Активну роботу з формуваннч збірних команд територіальних громад та участі їх у змаганнях провели сільські голови та фізкультурні організатори. Найактивнішими були спортсмени сіл Романівка, Соколівочка, Кобринова Гребля, Майданецьке, Кобринове, Білашки, Лоташеве.

З вітальним словом до присутніх звернулися: керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук та перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка. Вони привітали учасників із перемогою в першому етапі змагань та виходом у фінал.

У цей день відбувалися змагання із волейболу, міні-футболу, дартсу (метання дротиків), легкої атлетики, боротьби на руках, перетягування канату. В наполегливій боротьбі І місце здобули спортсмени із села Майданецьке (сільський голова Капериз М.В.), ІІ місце – зайняла команда із села Кобринова Гребля (сільський голова Маляр В.І.), почесне ІІІ місце – дісталося спортсменам із с. Соколівочки ( староста села Щербатюк В.В.).

Команди, які зайняли призові місця, нагороджені грамотами, кубками та комплектами спортивної форми, а всі чемпіони та призери змагань нагороджені грамотами та медалями.

Переможець районних змагань «Найспортивніше село – 2017» – команда Майданецької сільської ради – візьме участь у фінальних обласних змаганнях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x