Інтернет-магазин Shоp.ck.ua 12 років забезпечує черкащан якісними товарами

Інтернет-магазин Shоp.ck.ua 12 років забезпечує черкащан якісними товарами

Інтернет сьогодні надійно увійшов у життя простих споживачів. Ще кілька років тому для того, щоб придбати побутову техніку, потрібно було відправлятись у магазин. Сьогодні для цього достатньо лише кілька разів клацнути мишкою або провести пальцем по екрану свого смартфона, не встаючи з дивану. Крім того, що такий вид торгівлі надзвичайно зручний і повністю захищений законодавством, він ще й надзвичайно вигідний для покупців. Про ці та інші особливості торгівлі за допомогою всесвітньої мережі «Новій Добі» розповіли в одному з найкращих інтернет-магазинів області «Shоp.ck.ua».

– Цього місяця виповнюється 12 років, як наша компанія працює на ринку інтернет-продажів, – розповідає адміністратор інтернет-магазина Shоp.ck.ua Наталія Бардашевська. – Продаємо цифрову, побутову техніку, автотовари, кліматичну техніку, інструменти, садовий та городній інвентар, туристичні товари, парфумерію та багато іншого. Повний перелік усіх найменувань товарів заледве вмістився б у товстій книжці. Адже він практично необмежений. Навіть якщо якоїсь конкретної речі немає в переліку товарів на нашому сайті, ми можемо замовити її у виробника і доставити до замовника. На відміну від звичайних магазинів, ми не обмежені ні місцем на складі, ні полицями в магазині.

Останнє, за словами працівників магазину, надзвичайно важливо для самих клієнтів. Адже відсутність потреби сплачувати за оренду торгової площі суттєво впливає і на ціну товару. В інтернет-магазині не потрібен великий штат продавців, охорони та адміністрації, заробітну плату яких також доводиться оплачувати покупцям. Ще одним способом зекономити кошти своїх покупців і привернути їхню увагу до віртуального магазину є безпосередня співпраця з виробниками. Замовлений товар доставляють відразу зі складів виробника, не даючи можливості фірмам-посередникам заробляти на перепродажі. Крім того, в Shоp.ck.ua не дозволяють собі наживатися на неосвіченості деяких покупців, пропонуючи їм послуги, які або взагалі не потрібні, або вже закладені у вартість товару самим заводом-виробником. Наприклад, «перевірку на биті пікселі», за яку так люблять брати непогані гроші в багатьох магазинах, тут проводять безкоштовно під час передпродажного огляду товару. Так само безкоштовно в інтернет-магазині проводять установку і налаштування основних функцій техніки. Ті ж «додаткові гарантії», які надають в супермаркетах або взагалі не потрібні, або вже передбачені виробником.

До речі, про гарантії. Купівля товару в Shоp.ck.ua аж ніяк не нагадує славнозвісну приказку про кота в торбі.
– Замовляючи товар, покупець має можливість чітко обговорити всі деталі покупки. Після отримання від постачальника в офісі компанії техніку перевіряють спеціалісти і лише після цього відправляють клієнтові, – розповідає менеджер із продажів Тетяна Солоднікова. – Ще одна перевірка відбувається в присутності самого замовника. І лише після того, як і продавець, і покупець будуть повністю задоволені результатами, останньому запропонують заплатити за товар. Щоправда, коли йдеться про особливо вартісні покупки, то в магазині попросять заплатити, так би мовити аванс, для того, щоб і зі свого боку мати певні гарантії.

Інколи отримати товар можна вже в день його замовлення, але бувають випадки, що покупка знаходиться досить далеко або потребує попередньої домовленості з постачальником. Тоді доводиться почекати, але не довше 1– 5 робочих днів. Коли замовлення привезуть в офіс, із замовником зв’яжуться і запросять. Якщо в людини немає можливості самостійно забрати річ, вона може замовити доставку. У межах Черкас це коштуватиме 50 грн, а за межами міста – 50 + 6 грн за кожен кілометр. Під час розрахунку водій, який привезе замовлення, перевірить техніку, видасть товарний чек і гарантію.

Як і в багатьох сучасних магазинах, у Shоp.ck.ua постійно влаштовують для своїх клієнтів різноманітні акції. Наприклад, нині діють 5-відсоткові знижки на в’ю парфумерію; холодильники і морозильні камери Beko доставляють безкоштовно, а при купівлі кондиціонерів «TCL», «Gree», «Fujico» та «Luberg» магазин надає подарунковий сертифікат на 200 гривень на наступну покупку. До речі, подарункові сертифікати тут можна оформити і самостійно. Якщо ви не знаєте, який саме подарунок зробити людині, можна просто придбати сертифікат на певну суму, на яку потім можна буде придбати певну річ.
Словом, інтернет-магазин не лише нічим не гірший за звичайний, а й багато в чому перевершує його. Знайти ж Shоp.ck.ua в просторах всесвітньої мережі зовсім не складно. Для цього просто достатньо ввести його назву в пошуковець будь-якого інтернет-браузера.

А можна скористатися і телефоном:
(093) 99-29-0-39, (099) 220-33-90,
(097) 770-27-47 або 38-33-98,
38-55-98, 38-66-98.

Владислав Бедринець,
фото автора

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x