Черкаські рятувальники демонструють гідні результати на всеукраїнських змаганнях

Черкаські рятувальники демонструють гідні результати на всеукраїнських змаганнях

З 5 по 7 липня у місті Чернігів триває фінальна частина Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги». Головною метою Фестивалю є відродження історико-культурних традицій, популяризація здорового способу життя та демонстрація сили, швидкості та витривалості. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Участь у цих змаганнях бере і спортивна делегація Управління ДСНС у Черкаській області. Вже в перший день змагань черкащани продемонстрували свої надможливості, посівши І місце за результатами проведених естафет «Чумаки» та «Козацька засіка». П

Під час виконання спеціальних вправ, насичених елементами важкої атлетики та багатоборства, де спортивними снарядами є мішки по 40 кілограмів та колоди вагою 200 кілограмів, черкаським рятувальникам вдалось показати результат, який виявився недосяжним для решти учасників змагань.

За словами керівника команди Назара Петрусенка, в цьому спортсменам допоміг досвід перемог у «Богатирських іграх», що вже понад 10 років проводить Інститут пожежної безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x