Відновлення енергопостачання чекають 24 населені пункти Черкащини

Відновлення енергопостачання чекають 24 населені пункти Черкащини

Станом на 06 годину ранку 7 липня в районах, які постраждали від негоди через зруйновані лінії електропередач, залишаються відключені 159 трансформаторних підстанцій. Без енергопостачання перебувають ще 24 населених пункти області. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Фахівці служби утримання автодоріг та рятувальники місцевих пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС продовжують роботи з прибирання автошляхів та населених пунктів від повалених дерев та завалів. У Золотоніському та Чорнобаївському районах, які зазнали найбільшого удару стихії, тривають роботи з відновлення повноцінного транспортного сполучення.

З початку ліквідації наслідків негоди підрозділами ДСНС розпиляні та прибрані 933 дерева.

Всього участь у роботах спрямованих на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації впродовж доби працювали 82 людини особового складу та 12 одиниць техніки підрозділів Управління ДСНС, а також 125 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля, аварійно-ремонтні бригади ПАТ «Черкасиобленерго», інших аварійних служб підприємств та установ постраждалих районів.

В усіх районах у цілодобовому режимі продовжують працювати штаби з ліквідації надзвичайної ситуації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x