Дорогу Сміла-Кам’янка ремонтуватимуть у складчину

Дорогу Сміла-Кам’янка ремонтуватимуть у складчину

Сільські ради Смілянщини та Кам’янщини долучаться до співфінансування ремонту відрізку дороги Н-01 Київ – Знам’янка від Сміли до Кам’янки. Погодили такий варіант виділення коштів на відновлення автошляху очільники обох районів та міст під час зустрічі із заступником голови Черкаської ОДА Ярославом Березанем. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧОДА.

Загальна вартість робіт на цьому відрізку дороги державного значення сягає більше 73 млн грн. При цьому свою частку фінансування мають спрямувати з місцевих кошторисів і райони Черкащини.

– Черкащина має всі шанси цьогоріч відремонтувати однин з найпроблемніших відрізків дороги державного значення Київ – Знам’янка, – зауважує Ярослав Березань. – А саме частину автошляху зі Сміли до Кам’янки. З державного бюджету кошти виділили. Нам же треба подбати про кошти на співфінансування. Вважаю, що сільські та селищні ради також можуть долучитися до цього процесу. Адже фінансова децентралізація вже додала надходжень саме у скарбниці сіл. Керівники Кам’янського та Смілянського району, а також міст також дадуть свою частку коштів зі своїх бюджетів. Зрештою, ми всі користуватимемося нашими дорогами. Тож кожен з нас зацікавлений у їхньому якісному ремонті.

Нагадаємо, роботи з виконання поточного середнього ремонту на автодорозі державного значення Н-01 Київ-Знам’янка у Смілянському районі на ділянці км 205+280 – км 213+000 продовжуються. Тут в кінці червня на восьмикілометровій ділянці розпочато влаштування вирівнюючого шару за сучасною технологією із повною заміною асфальтового покриття, повідомляють у Службі автодоріг області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x