Матір порізав, дружину викинув із вікна – Черкаси сколихнула сімейна трагедія

Матір порізав, дружину викинув із вікна – Черкаси сколихнула сімейна трагедія

6 липня, близько 17:30, на лінію 102 надійшло тривожне повідомлення з вулиці Смілянська. З будинку 5-го поверху випала молода жінка, а інша – закривавлена лежить на 4-поверсі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Чоловік учинив насилля над рідними. Він порізав та поколов кухонним ножем матір, а співмешканку виштовхав з вікна. Про це заявили сусіди, до яких тяжко поранена жінка прийшла просити допомоги.
Матір порізав, дружину викинув із вікна – Черкаси сколихнула сімейна трагедія
На той час у квартирі з нападником залишалась бабуся, тож патрульні діяли швидко. Вони переконали чоловіка відчинити двері до квартири та затримали його на місці.

Після побаченого поліцейські зробили припущення: можливо, тієї миті, коли сталась трагедія, хтось із двох потерпілих готував вечерю і не підозрював про наміри близької людини.

Потерпілу з багатьма ножовими пораненнями негайно шпиталізували й прооперували. Жінку, яка випала з вікна, намагались реанімувати протягом 40 хвилин — її врятувати не вдалось.

У загиблої 38-річної мешканки Сміли залишилась неповнолітня дитина. Про те, що сталось, одразу повідомили її рідним. Також, інспектори викликали з роботи голову сім`ї. Від люті чоловік хотів вчинити над сином самосуд, тому його поліцейським довелось стримувати.

Затриманого 28-річного черкащанина освідували в наркодиспансері — він виявився тверезим, але невідомо, чи не перебував громадянин під дією інших речовин. Результати медичного аналізу будуть готові згодом.

Тепер справою займаються слідчі.

На оперативному відео наявна ненормативна лексика

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x