На Чорнобаївщині ліквідовують наслідки стихії

На Чорнобаївщині ліквідовують наслідки стихії

Чорнобаївський район — один із тих, що зазнав найбільшого удару стихії, що прокотилася Черкащиною в першу добу липня. Вже тиждень, як населенні пункти Чорнобаївщини поступово відновлюють своє звичайне життя, прибираючи повалені дерева, ремонтуючи домівки та збираючи уламки будівельних матеріалів, що нещадно розкидала по всім околицям стихія. Під гаслом “Разом до перемоги” представники місцевих органів влади, рятувальники, комунальники, військові, волонтери та місцеві жителі Чорнобаївського району разом відновлюють життя свого краю. Про це “Нова Доба” дізналася в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

В період з 1 по 7 липня, під керівництвом Голови районної державної адміністрації Сергія Джоболди в районі організовано масові роботи по відновлюванню території, до яких залучились всі служби міста, громадські та волонтерські організації, підприємці та аграрії, а також місцеві жителі. Люди, намагаючись повернути свої території у звичайний життєвий стан, до сьогоднішнього дня продовжують натхненно працювати, щоб швидше відновити свої території.

Нагадаємо, що на даний час у всіх районах, що постраждали, у цілодобовому режимі продовжують працювати штаби з ліквідації надзвичайної ситуації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x