На Звенигородщині і Канівщині виявили посіви нарковмісних рослин

На Звенигородщині і Канівщині виявили посіви нарковмісних рослин

Незаконні посіви нарковмісних рослин виявили на території Звенигородського та Канівського районів. За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Правоохоронці в рамках оперативно-профілактичних заходів на території Звенигородського та Канівського районів задокументували два факти вирощування коноплі та один – снодійного маку.

Виявлені рослини вилучені правоохоронцями та направлені на хімічну експертизу. У двох випадках правопорушники пояснювали поліцейським, що рослини насіялися самостійно, в іншому жінка пояснила, що вирощувала рослини з лікувальною метою.

За даними фактами Звенигородським відділом та Канівським відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п\’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x