В обласному управлінні поліції розповіли про черговий набір у патрулі

В обласному управлінні поліції розповіли про черговий набір у патрулі

Для служби на дорогах Умані потрібно близько сотні, а можливо й більше, інспекторів патрульної дорожньої служби. Конкурс має стартувати вже в середині серпня. По це черкаським журналістам повідомили на прес-конференції начальник ГУ НП в Черкаській області Валерій Лютий та начальник кадрового забезпечення ГУ НП в Черкаській області Руслан Горяченко. Нагадаємо, що з першої спроби набрати необхідну кількість патрульних для Умані не вийшло. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Як повідомив Руслан Іванович, поліцейські, яких набиратимуть у підрозділ патрульної поліції, нестимуть службу переважно пішими патрулями. Вони будуть слідкувати за дорожнім рухом, роботою перевізників, патрулюватимуть автомагістралі, а також обслуговувати стаціонарні пости та патрулюватимуть визначені ділянки траси Черкаси-Умань та Умань-Одеса.

– З 1 серпня стартує набір. Вся інформація вже є на сайті департаменту патрульної поліції України, — повідомив Руслан Горяченко. — Дорожня поліція вже працює в кількох областях. Наприклад, дуже показово у Харківській області. Вимоги до дорожніх патрульних такі ж, як і до інших та визначені у законодавстві. Після відкриття конкурсу усі охочі зможуть заповнити спочатку онлайн-заявку. Після цього їм повідомлять про час та місце проведення першого єтапу через смс-повідомлення. Після чого фактичні кандидати мають принести необхідні документи. Потім на них чекає тестування на знання головних положень Конституції та загалом законодавства, зокрема тих положень , які стосуються роботи поліції та прав громадян. Наступним етапом майбутні полісмени мають пройти низку тестувань, військово-лікарська комісія та випробування на перевірку рівня фізичної підготовки. І на останок на них чекатиме психологічна підготовка та завершальна співбесіда.

Заробітна плата інспектора дорожньої поліції становитиме близько восьми тисяч гривень.

Завтра подібна роз’яснювальна прес-конференція має відбутись і в Умані. Про велику зацікавленість керівництва Нацполіції в Черкаській області говорить ще й те, що такі пояснювання будуть проведені ще й із сільськими головами населених пунктів на межі з Уманським районом.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x