У ДЮСШ провели змагання із загально-фізичної підготовки

У ДЮСШ провели змагання із загально-фізичної підготовки

У дитячо-юнацькій спортивній школі з веслування визначені переможці за результатами чотирьох етапів змагань із загальної-фізичної підготовки серед вихованців школи.

Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

– Такі змагання ми провели вперше. Адже зимовий час – «мертвий» сезон для веслувальників, – розповідає директор школи Катерина Коваленко. – Під кожну вікову групу ми розробили свій комплекс вправ. А особливістю стали як вправи різної спрямованості, так і те, що вони визначені загальношкільною програмами та з виду спорту.

За словами очільниці школи, змагання дали можливість оцінити рівень підготовленості спортсменів різних вікових груп, побачити проблеми та прийняти правильні рішення на їх ліквідацію перед початком сезону.

Вихованці школи визначали сильнішого з-поміж себе в силових вправах (жим лежачи, тяга лежачи, поворот диску, підтягування, віджимання від підлоги), рухливих вправах (човниковий біг, «павучок») та крос на коротку й довгу дистанції. За результатами змагань були виведені внутрішні рейтинги вихованців. Так, у лідерах опинилися добре відомі імена – Андрій Бутенко, Сергій Козидуб, Ігор Совгиря, Сніжана Шемшур, Олена Бакун, Валерія Шарова, Катерина Сергієнко та Іван Кригін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x