«Черкасиобленерго» продовжує виплати заборгованості з заробітної плати

«Черкасиобленерго» продовжує виплати заборгованості з заробітної плати

Днями підприємство отримало черговий транш від ПАТ «Азот». З 16 червня підприємство відновило свою виробничу діяльність. На виконання постанов НКРЕКП «Про алгоритм перерахувань на червень 2017 року» передбачені особливі умови спрямування надходжень за електроенергію від хімічного гіганту на поточний рахунок товариства для погашення заборгованості з зарплати. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ПАТ «Черкасиобленерго».

Відповідно до постанов НКРЕКП та умов договору про постачання електроенергії від 24 травня 2017 року ПАТ «Азот» сплатив товариству за активну електроенергію червня 50,7 млн грн. Ці кошти були спрямовані на виплату заробітної плати.

Останній транш надійшов у розмірі 15-ти млн грн, що дало змогу виплатити половину заробітної плати за березень. Наступний транш від хімічного підприємства має надійти протягом поточного місяця.

Нагадаємо, за умовами договору про постачання електроенергії «Азот» сплачуватиме щомісяця «Черкасиобленерго» кошти в межах120-ти млн грн. Ці кошти надходитимуть трьома траншами упродовж одного місяця.
– Якщо розрахунки з «Азотом» відбуватимуться відповідно до встановлених термініві обсягів, то вже на початок серпня ми вийдемо на показник заборгованості у один місяць, – говорить голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук. – Подальша ж робота підприємства в такій співпраці дозволить стабілізувати стан товариства, відновити аварійні запаси, оновити матеріально-технічну базу, навести лад у роботі підрозділів.

Станом на 11 липня залишок заборгованості з виплати заробітної плати енергетикам із нарахуваннями за березень-червень склав 105,5 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x