Завершилася Спартакіада працівників соціальної сфери Черкаської області

Завершилася Спартакіада працівників соціальної сфери Черкаської області

На базі дитячого оздоровчого закладу «Придніпровський», що у Золотоніському районі, на мальовничому березі Дніпра, відбулися фінальні змагання VІІІ Спартакіади профспілки працівників соціальної сфери Черкаської області. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Учасників змагань, які представляли 21 заклад соціальної сфери області, вітали директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Руслан Чикало, голова профспілкової організації працівників соціальної сфери Людмила Веселовська та голова обласної організації спортивного товариства «Спартак» Юрій Мрачковський.

Традиційно фінальним змаганням Спартакіади передували змагання з шахів, шашок та настільного тенісу, які були проведені у березні місяці, де переможцями стали:
– з настільного тенісу Світлана Панченко ( тер. центр соц..допомоги Придніпровського району) та Олександр Марченко ( Чигиринський район);
– з шахів Наталія Кандиба з Чехівського психоневрологічного інтернату та Василь Варченко (тер. центр соц..допомоги Соснівського району);
– з шашок Алла Гоменюк (департамент соцзахисту облдержадміністрації) та Михайло Воропай з Чехівського психоневрологічного інтернату.

Учасники фінальної частини Спартакіади змагалися з волейболу, дартсу, перетягування канату,боулінгу та різноманітних естафет, до програми яких включені елементи плавання, легкої атлетики, баскетболу та стрибків.

Попри спекотну погоду, учасники продемонстрували хорошу підготовку до змагань, налаштованість на перемогу, що в свою чергу сприяло запеклій боротьбі та високим спортивним результатам.

Чемпіонами Спартакіади стали:
– з дартсу Ірина Кулик (Смілянський психоневрологічний інтернат) та Олександр Мішин (Звенигородський будинок-інтернат);
– з боулінгу Олена Крячко (збірна команда Чигиринського району);
– у змаганнях з волейболу чемпіоном стала команда Жовтневого психоневрологічного інтернату;
– у естафеті «Естремальна» перемогу отримала команда Чигиринського району;
– естафету «Веселі старти» виграла команда управління праці та соцзахисту населення Золотоніської РДА.

Завершили Спартакіаду змагання з перетягування канату, які подарували учасникам та вболівальника неабиякий видовищний та емоційний заряд.

У фінальній сутичці перемогу над командою Золотоніського психоневрологічного інтернату отримала команда Чехівського психоневрологічного інтернату.

На третьому місці – команда Гельмязівського психоневрологічного інтернату.

Організатори Спартакіади відзначили хорошу підготовку учасників до змагань та напружену боротьбу за перемогу, тож за підсумками змагань у загальнокомандній першості перемогу отримала збірна команда Чигиринського району випередивши команди Чехівського психоневрологічного інтернату та тер. центру соцобслуговування населення Чорнобаївського району.

Переможці змагань нагороджені медалями, дипломами, нагородною атрибутикою відділення НОК України у Черкаській області та грошовими винагородами профспілкової організації, за друге та треті місця медалями, дипломами та грошовими нагородами. Команди за перше, друге та третє місця нагороджені дипломами та Кубками.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x