Черкаські фіскали розкажуть про справляння податку на майно громадянами у 2017 році

Черкаські фіскали розкажуть про справляння податку на майно громадянами у 2017 році

13 липня, об 11.00, в прес-центрі «Нової Доби» відбудеться гаряча лінія з представником головного управління ДФС у Черкаській області.

До 1 липня ДФС направила власникам земельних ділянок, окремих транспортних засобів і нерухомості податкові повідомлення – рішення про сплату сум земельного, транспортного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Деякі з власників отримали податкові повідомлення – рішення і за попередні періоди. Як власнику майна перевірити правильність нарахування податку? Куди прийти для звірки даних, якщо платник вважає, що обрахування проведені невірно? Як реалізувати право на пільгу? В яких випадках пенсіонери – пільговики сплачують земельний податок? Коли і чому бійці АТО зобов’язані сплачувати податки за виділену їм безоплатно земельну ділянку?

На ці та інші питання черкащан відповідатиме заступник начальника відділу аналізу та прогнозування надходжень податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області Віталій Леонідович Лушников. Тема «гарячої лінії» – Справляння податку на майно громадянами у 2017 році.

Розпочнеться захід об 11.00 Триватиме до 12.00. Поставити запитання можна за телефоном: 54-20-86

Питання для висвітлення можна надсилати на адресу ДФС ck.zmi@sfs.gov.ua та адресу «Нової Доби» gazeta@novadoba.com.ua

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x